Ísey Skyr Bar avasi Keskushallissa

Päärautatieaseman uudet palvelut saivat raikkaan tuulahduksen Islannista Ísey Skyr Barin avatessa Keskushallissa torstaina 1.10. Rahkabaari soveltuu herkullisten ja terveellisten tuotteidensa sekä vastuullisen toimintansa myötä erinomaisesti uudistuvalle Päärautatieasemalle.

”Tästä on haaveiltu pitkään. Mahtavaa, että pääsimme viimein avaamaan Suomen parhaalla kauppapaikalla upeassa miljöössä”, ketjujohtaja Sarita Lehtinen iloitsee.

Päärautatieasemalla avattu liike on Espoon kauppakeskus Ainoassa sijaitsevan rahkabaarin lisäksi Suomen toinen. Ísey Skyr Bar on islantilainen konsepti, jonka tuotteet pohjautuvat perinteisellä valmistustavalla tehtyyn proteiinipitoiseen, rasvattomaan ja sokerittomaan Ísey Skyr -rahkaan. Bowleissa, boozteissa ja mehuissa käytetään vain luonnon omia makuja hedelmistä, marjoista ja vihanneksista yhdessä raikkaan ja proteiinipitoisen Ísey Skyr -rahkan kanssa.

”Haluamme tarjota maukkaita, terveellisiä ja helppoja välipaloja. Mitä tahansa menusta valitset, tiedät, että se tekee sinulle hyvää”, Lehtinen kiteyttää.

Tervetuloa testaamaan ja tervetuloa asemalle, Ísey Skyr Bar!