Ravintola Brasserie La Place avasi ovensa asemalla

Steissin kävijät ovatkin saattaneet jo huomata, että aseman Elielinaukion puoleisella seinustalla komeilee uusi logo – ja terassi täynnä lasilliselle pysähtynyttä kevätkansaa.

Kyseessä on aseman jatkuvasti kehittyvän ravintolavalikoiman uusin tulokas Brasserie La Place, joka tarjoilee modernia lohturuokaa merenelävistä eri kulttuurien keittiöihin yhdistettynä.

Brasserie La Placen ydintiimissä ovat keittiömestarit Adam Kiluvia ja Robert Purves sekä baarimestari-osakas Carl Ricardo de Peña Robles. Keittiömestarien ansioluettelosta löytyy työkokemusta esimerkiksi pääkaupunkiseutua kiertäneestä Bro’s Burgertruckista sekä Lontoon maineikkaasta The Fat Duck -ravintolasta.

“Brasserie La Placea luodessa ajatuksena oli muuttaa näkemystä siitä, miten mereneläviä yleensä Helsingissä tarjoillaan, ja rohkaisemme kaikkia tulemaan paikan päälle kokemaan tämä itse”,
ravintoloitsija Robert Purves sanoo.

Ravintola avataan täydellä menulla perjantaina 17.5., mutta jo sitä ennen voit tutustua La Placen tasokkaaseen ja monipuoliseen viini- ja baarivalikoimaan ravintolan tilavalla aurinkoterassilla, Stadin sydämessä.

Tervetuloa tutustumaan ja tervetuloa asemalle, Brasserie La Place!

Lue lisää: laplace.fi

Ravintola avoinna ma-to 11:00–01:00
pe–la 11:00–late
su 11:00–21:00

Lounas tarjolla ma–pe 11:00–14:30

À la carte -menu palvelee ma–pe 17:00–23:00
la 12:00–23:00
su 12:00–20:00