-
Välttämättömät:
Välttämättömät evästeet vaikuttavat verkkosivun toimintaan aktivoimalla verkkosivujen perustoiminnot, kuten sivustolla navigoinnin ja ostoskoriin liittyvät toiminnot. Verkkosivumme ei toimi ilman näitä evästeitä, joten ne tallennetaan ilman erillistä suostumusta.
-
Toiminnalliset evästeet:
Toiminnallisten evästeiden avulla voidaan muuttaa verkkosivujemme käyttökokemusta. Näihin evästeisiin tallennetaan esimerkiksi viimeksi katsotut sivut.
-
Tilastolliset evästeet:
Tilastollisia evästeitä käytetään ymmärtämään, kuinka kävijät ovat vuorovaikutuksessa verkkosivujemme kanssa. Tilastollisiin tarkoituksiin käytetty aineisto on anonymisoitua.
-
Markkinointievästeet:
Markkinointievästeitä käytetään seuraamaan verkkosivulla kävijöitä. Tarkoitus on kohdentaa sinulle mainoksia, jotka ovat relevantteja ja kiinnostavia, ja näin ollen arvokkaita meille ja markkinoijille.
Patonkiravintola Upper Crust avaa ovensa kioskihallissa 16.2.
Helsinki-Vantaan lentoasemalla jo vuosia toiminut patonkiravintola Upper Crust on vihdoin rantautunut myös Päärautatieasemalle, ja avaa ovensa kioskihallissa 14.2. alkaen. Ravintolaa pyörittävän SSP Finlandin toinen ravintola Starbucks avataan asemalla heti perään 15.3.
Upper Crust aloitti toimintansa Lontoossa, Isossa-Britanniassa vuonna 1986. Siitä lähtien se on saavuttanut suurta suosiota ja laajentunut 60 toimipisteeseen ympäri maailman.
Ravintola tunnetaan rapeista, paikan päällä paistetuista patongeistaan, jotka täytetään runsailla laadukkailla täytteillä tuoreudesta tinkimättä. Perusvalikoiman lisäksi tarjolla on aamiais- ja lounastuotteita, makeita leivonnaisia, välipalatuotteita, virvokkeita, kahvia sekä sesongin mukaisia makuja. Kaikki Upper Crust -tuotteet on suunniteltu helposti mukaan otettaviksi matkalle, töihin tai kotiin.
Tervetuloa herkuttelemaan ja tervetuloa asemalle Upper Crust!