16.02.2023

Päärautatieasemalle toinen sija Finnish Web Awards -kilpailussa

Pari vuotta sitten julkaistut Päärautatieaseman uudet verkkosivut ovat tärkeä osa aseman uudistusta ja sen tavoitetta palvella kävijöitä, toimijoita, vuokralaisia ja yhteistyökumppaneita entistä paremmin. Siksi voimmekin innostuneina ja ylpeänä ilmoittaa, että meidät rankattiin Suomen parhaita verkkosivuja palkitsevassa Finnish Web Awards -kilpailussa toiselle sijalle yhdessä tampere.fi-sivuston kanssa. Tämä on palkitseva osoitus siitä, että aseman uudistus on oikealla polulla – kiitos kaikille tähän mennessä mukana olleille ja onnittelut muille palkituille!

Pari vuotta sitten julkaistut Päärautatieaseman uudet verkkosivut ovat tärkeä osa aseman uudistusta ja sen tavoitetta palvella kävijöitä, toimijoita, vuokralaisia ja yhteistyökumppaneita entistä paremmin. Siksi voimmekin innostuneina ja ylpeänä ilmoittaa, että meidät rankattiin Suomen parhaita verkkosivuja palkitsevassa Finnish Web Awards -kilpailussa toiselle sijalle yhdessä tampere.fi-sivuston kanssa.

Tämä on palkitseva osoitus siitä, että aseman uudistus on oikealla polulla – kiitos kaikille tähän mennessä mukana olleille ja onnittelut muille palkituille!