18.06.2020

Kulttuurihalli avaa ovensa 24.6.

Päärautatieaseman entinen lippuhalli muuntuu väliaikaisesti pop up -kulttuurihalliksi. Arkkitehtuuriltaan ainutlaatuisessa tilassa järjestetään loppuvuoden aikana monenlaisia tapahtumia ja vaihtuvia näyttelyjä. Kulttuurihallin yhteydessä junaa odottavia, kaupunkilaisia ja turisteja palvelee myös Kulta Katriinan kanssa yhteistyössä toteutettu kahvila.

Päärautatieaseman entinen lippuhalli muuntuu väliaikaisesti pop up -kulttuurihalliksi. Arkkitehtuuriltaan ainutlaatuisessa tilassa järjestetään loppuvuoden aikana monenlaisia tapahtumia ja vaihtuvia näyttelyjä. Kulttuurihallin yhteydessä junaa odottavia, kaupunkilaisia ja turisteja palvelee myös Kulta Katriinan kanssa yhteistyössä toteutettu kahvila.

Kulttuurihalli tarjoaa upeat puitteet tapahtumille, näyttelyille ja kohtaamisille kaupunkikeskustan sydämessä.

Kulttuurihalli tarjoaa kulttuuritoimijoille, yrityksille ja organisaatioille ainutlaatuisen tilaisuuden järjestää tapahtumia lyhyelläkin varoitusajalla Helsingin vilkkaassa keskustassa. Kulttuurihallin toiminnasta ja ohjelman tuotannosta vastaa Helsinki Design Weekin takana oleva Luovi Productions.

Vuoden lopulla Kulttuurihalli sulkee ovensa ja tilaan aletaan rakentamaan uusia tasokkaita ravintola- ja kahvilapalveluja viihtyisine terasseineen.

Tutustu tarkemmin Kulttuurihallin ohjelmaan: kulttuurihalli.fi