Kuva tulossa
22.03.2022

Ravintola Olivia avasi ovensa asemalla

Maanantaina 21.3. Steissin historiallinen lippuhalli palautui jälleen Eliel Saarisen suunnittelemaan alkuperäiseen tarkoitukseensa, kun ravintola Olivia avasi ovensa entisessä toisen ja kolmannen luokan matkustajien odotus- ja ravintolatilassa.

Maanantaina 21.3. Steissin historiallinen lippuhalli palautui jälleen Eliel Saarisen suunnittelemaan alkuperäiseen tarkoitukseensa, kun ravintola Olivia avasi ovensa entisessä toisen ja kolmannen luokan matkustajien odotus- ja ravintolatilassa.  

Milanosta inspiraationsa saanut Olivia Central Station palvelee viikon ympäri aamusta iltaan, ja arkisin tarjolla on myös aidoista italialaisista raaka-aineista valmistettu lounasmenu. 320 asiakaspaikkaa käsittävän ravintolan lisäksi Olivialla on vehreä 250-paikkainen terassi, joka kutsuu nauttimaan keväästä italialaisen ruoan, viinilasillisen tai drinkin äärelle. 

Hulppeista puitteista huolimatta Olivia ei pyri olemaan fine dining -paikka, vaan ruokaravintola tavallisille matkustajille ja kaupunkilaisille. Linjaus näkyy myös hinnoissa: vain yksi ruokalaji ylittää 30 euroa.

Tervetuloa nauttimaan ja tervetuloa asemalle, Olivia Central Station!

Katso aukioloajat ja menu: paarautatieasema.fi/ravintolat/#olivia-central-station