-
Välttämättömät:
Välttämättömät evästeet vaikuttavat verkkosivun toimintaan aktivoimalla verkkosivujen perustoiminnot, kuten sivustolla navigoinnin ja ostoskoriin liittyvät toiminnot. Verkkosivumme ei toimi ilman näitä evästeitä, joten ne tallennetaan ilman erillistä suostumusta.
-
Toiminnalliset evästeet:
Toiminnallisten evästeiden avulla voidaan muuttaa verkkosivujemme käyttökokemusta. Näihin evästeisiin tallennetaan esimerkiksi viimeksi katsotut sivut.
-
Tilastolliset evästeet:
Tilastollisia evästeitä käytetään ymmärtämään, kuinka kävijät ovat vuorovaikutuksessa verkkosivujemme kanssa. Tilastollisiin tarkoituksiin käytetty aineisto on anonymisoitua.
-
Markkinointievästeet:
Markkinointievästeitä käytetään seuraamaan verkkosivulla kävijöitä. Tarkoitus on kohdentaa sinulle mainoksia, jotka ovat relevantteja ja kiinnostavia, ja näin ollen arvokkaita meille ja markkinoijille.
Kaupungin parhaasta aamupalasta afterworkeihin
Vuoden 2021 lopun jälkeen aseman vuokralaisten ja kävijöiden ei tarvitse etsiä tuoretta kahvia ja aamupalaa kaukaa. Loka-joulukuussa Päärautatieaseman Elielinaukion puoleiseen päätyyn avattavan Cafe Elielin missiona on tarjota aamiaista, josta tulee käsite.
“Tähtäimenä on luoda yhteistyössä ruotsalaisen Löfbergs-kahvipaahtimon kanssa Suomeen lippulaivakahvila, joka tunnetaan kaupungin parhaasta aamiaisesta, laadukkaasta kahvilavalikoimasta, lounaasta sekä illaksi mukautuvasta afterwork-tarjonnasta”, kahvilaa operoiva Henri Häkkinen HH Ravintoloista visioi.
Lähtökohtina ovat tuoreus ja tarkkaan harkitut yksityiskohdat. Aamupala ja lounas tilataan aina kokilta tuoreena keittiöstä, ja kahvit syntyvät ammattitaitoisten baristojen valmistamana.
“Tiivis yhteistyö Löfbergin näkyy muun muassa henkilökunnan säännöllisinä baristakoulutuksina sekä jatkuvasti kehittyvänä, monipuolisena kahvivalikoimana. Eri paahtojen ja kausimakujen lisäksi tarjolle tulee myös erilaisia kylmiä kahveja, joiden kysyntä kasvaa koko ajan.”
Harkitut yksityiskohdat jatkuvat myös illan afterwork-tarjonnassa. Juomia ei lasketa nappi painamalla, vaan tarjoillaan aina oikeanlaisista laseista oikeissa lämpötiloissa. Korkeasta laadusta huolimatta Cafe Elielistä tulee matalan kynnyksen kohtaamispaikka kaikille aseman vierailijoille.
“Kaikki mitä tehdään, tehdään ilman oikoreittejä tarkasti mietittynä. Näin keskeisellä paikalla haluamme tarjota parasta, mutta kuitenkin pitää hintatason ja palvelun kaikelle kansalle sopivana.”
Tällä hetkellä kahvila on vielä suunnitteluvaiheessa, ja kokonaisuutta hiotaan tiiviisti konsepti- ja sisustusarkkitehdin sekä keittiöpuolen ammattilaisten kanssa. Vaikka poikkeusolot vielä jatkuvatkin, on Häkkisen katse vahvasti tulevassa.
”Innokkailla fiiliksillä jatketaan ja odotetaan, että päästään täysillä työntekoon ja kohti koronan jälkeistä uutta aikaa.”