25.08.2023

Järvenpään Citymarketista tuttu Raito Sushi avasi ovensa asemalla

Nyt asemallakin päästään nauttimaan todellisesta laatusushista, kun Järvenpään Citymarketista tunnettu ja valtavan suosituksi kasvanut Raito Sushi on avannut toisen ravintolansa asemalla entisissä Isey Skyrin tiloissa. Raito Sushin suosio perustuu laatuun, joka ei tingi yksityiskohdista: ravintolan aidot, japanilaista kulttuuria ja perinteitä kunnioittavat sushit on valmistettu sushiriisistä, joka tilataan yksinoikeudella Japanista.  Ravintola on loistava lisäys uudistuvan aseman kehittyvään ravintolavalikoimaan: tuoreet sushit on helppo napata mukaan toimistolle, matkalle tai kotiin laadusta ja terveellisyydestä tinkimättä, Helsingin keskeisimmältä paikalta. 

Nyt asemallakin päästään nauttimaan todellisesta laatusushista, kun Järvenpään Citymarketista tunnettu ja valtavan suosituksi kasvanut Raito Sushi on avannut toisen ravintolansa asemalla entisissä Isey Skyrin tiloissa.

Raito Sushin suosio perustuu laatuun, joka ei tingi yksityiskohdista: ravintolan aidot, japanilaista kulttuuria ja perinteitä kunnioittavat sushit on valmistettu sushiriisistä, joka tilataan yksinoikeudella Japanista. 

Ravintola on loistava lisäys uudistuvan aseman kehittyvään ravintolavalikoimaan: tuoreet sushit on helppo napata mukaan toimistolle, matkalle tai kotiin laadusta ja terveellisyydestä tinkimättä, Helsingin keskeisimmältä paikalta. 

Avajaistarjous 10 kpl sushilajitelma 10 € voimassa 31.8.–6.9. – tervetuloa herkuttelemaan ja tervetuloa asemalle, Raito Sushi! 

Ravintola avoinna:
ma–pe 7–20
la–su 11–20