28.06.2023

Uudet Clear Channel -mainosnäytöt toivottavat näyttävästi tervetulleeksi Helsinkiin

Ulkomainosyritys Clear Channel tuo Helsingin Päärautatieasemalle uudet, isot digitaaliset näytöt aseman laiturialueelle pääsisäänkäynnin yläpuolelle. Juhannuksena asennetut uudet näytöt ovat osa Helsingin Päärautatieaseman uudistusta, jossa myös rakennuksen sisäpihan palveluja ja viihtyisyyttä parannetaan ainutlaatuista rakennusperintöä kunnioittaen.

Ulkomainosyritys Clear Channel tuo Helsingin Päärautatieasemalle uudet, isot digitaaliset näytöt
aseman laiturialueelle pääsisäänkäynnin yläpuolelle. Juhannuksena asennetut uudet näytöt ovat osa Helsingin Päärautatieaseman uudistusta, jossa myös rakennuksen sisäpihan palveluja ja viihtyisyyttä parannetaan ainutlaatuista rakennusperintöä kunnioittaen.

”Helsingin Päärautatieasema on Suomen vilkkain rakennus: sen läpi kulkee päivittäin jopa 250 000 ihmistä. 100-vuotiaasta Steissistä halutaan paikka, jossa kaupunkilaiset viihtyvät ja viettävät myös aikaa. Uudet digitaaliset näytöt sijaitsevat juna-aikataulujen vieressä, eli paikassa, johon monen matkustajan katse kohdistuu,” sanoo kiinteistöyksikön hankepäällikkö Jani Jääskeläinen VR:ltä.

Mainosnäytöt ovat osoitus Clear Channelin vahvasta panostuksesta ulkomainonnan digitalisointiin, jonka myötä Suomen kaupunkien katukuvissa mainospinnat muuttuvat yhä enenevässä määrin digitaalisiksi. Tämä mahdollistaa myös mainostajille entistäkin tehokkaamman mainosmedian hyödyntämisen.

Lue lisää: https://www.clearchannel.fi/