30.08.2022

Kansallisteatterin uusi esitystaideteos saapuu asemalle

Aseman kävijät ja vuokralaiset ovat saattaneet huomata parin viime viikon aikana, kuinka holvikaarien alla on tapahtunut jotain uutta, luovaa ja jännittävää. Kyseessä on lauantaina 3.9. ensi-iltansa saavan Kansallisteatterin uuden esityksen harjoitukset, jonka yhtenä tapahtumapaikkana historiallinen Päärautatieasema toimii.

Aseman kävijät ja vuokralaiset ovat saattaneet huomata parin viime viikon aikana, kuinka holvikaarien alla on tapahtunut jotain uutta, luovaa ja jännittävää. Kyseessä on lauantaina 3.9. ensi-iltansa saavan Kansallisteatterin uuden esityksen harjoitukset, jonka yhtenä tapahtumapaikkana historiallinen Päärautatieasema toimii. 

GÄNG – opastettu kaupunkikierros on esitystaideteos, joka tarkastelee nuorten kokemuksia kaupunkitilasta sekä heidän suhdettaan yhteiskuntaan. Ainutkertaiselle matkalle Helsingin keskustaan johdattaa Kansallisteatterin yhteyteen perustetun nuorten teatteriosasto Kantin esiintyjät. Esitys on osa Nuorten paikkataju ja huolet -tutkimushanketta, joka herättää keskustelua korona-aikakauden vaikutuksista nuorten elämään. 

Lue lisää, katso esitysajat ja osta liputkansallisteatteri.fi/esitys/gang-opastettu-kaupunkikierros