30.08.2022

Subway on avannut ovensa aseman postihallissa

Iloisia uutisia Päärautatieaseman uudistusten rintamalta: Suomen suurin Subway® franchise -yritys Subcom on avannut 41. ravintolansa aseman postihallissa.

Iloisia uutisia Päärautatieaseman uudistusten rintamalta: Suomen suurin Subway® franchise -yritys Subcom on avannut 41. ravintolansa aseman postihallissa. Entisiin R-Kioskin tiloihin rakennettu ravintola on yritykselle pitkäaikaisten suunnitelmien ja haaveiden täyttymys. Samalla se on merkittävä askel aseman uudistusmatkalla – Subwayn avaamisen sekä valaistuksen ja mainosnäyttöjen uusimisen jälkeen postihallin muutostyöt voidaan julistaa valmiiksi. 

– Keskusteluita ravintolan avaamisesta Päärautatieasemalla on käyty jo useamman vuoden ajan. Nyt kun nimet on vihdoin paperissa ja ravintola päästään avaamaan, fiilis on todella hyvä, Subcomin toimitusjohtaja Terhi Säilä sanoo.

Terveellistä, helposti ja nopeasti mukaan napattavaa tai paikan päällä nautittavaa ruokaa tarjoileva Subway on hyvä esimerkki Päärautatieaseman uudistuvista palveluista. Subway, joka on tuonut viime vuosina markkinoille myös runsaasti uusia vegevaihtoehtoja, palvelee niin kiireisiä matkalaisia kuin paikan päälle pysähtyneitäkin.

– Päärautatieasema tukee paikkana meidän konseptia todella hyvin. Täällä me pystymme palvelemaan ja tarjoamaan vaihtoehtoja kaiken sen ihmisvilinän ja -massan keskellä: meiltä voit joko napata eväät helposti mukaan tai myös istumaan alas ja kokemaan pienen pysähdyksen hetken.

Tervetuloa herkuttelemaan ja tervetuloa asemalle, Subway!